Veelgestelde vragen

Hoe kan ik betalen bij SilverGems?

Bij SilverGems kunt u betalen met iDEAL, Bancontact en bankoverschrijving. Uw bestelling wordt normaal gesproken binnen 24 uur nadat u uw bestelbevestiging ontvangen heeft verzonden. Als u via bankoverschrijving betaalt, wordt de bestelling verzonden zodra het bedrag van de betaling bij SilverGems is binnengekomen.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Binnen één tot drie werkdagen na het plaatsen van uw bestelling. Bestellingen worden verzonden met PostNL en een track-en-tracecode. Deze wordt, zodra de bestelling verzonden is, naar u toe gemaild. Zo kunt u het pakket online volgen. Voorkeur voor een aflevering adres kunnen vermeld worden bij de bestelling. Wij zullen ons uiterste best doen om uw bestelling op die dag te leveren. Het is ook mogelijk uw bestelling op afspraak af te halen in Everdingen.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Wij willen dat u tevreden bent met uw aankoop. Indien een artikel niet aan uw verwachtingen voldoet dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren. Het artikel dient ongebruikt te zijn en wordt gecontroleerd op volledigheid en eventuele beschadigingen. Beschadigde of gebruikte producten komen niet in aanmerking voor ruiling of restitutie. Onze retourafdeling zal ieder product individueel beoordelen. Bij het te retourneren product, moet u altijd het retourformulier invullen en meesturen.

Verkoopt SilverGems alleen edelstenen sieraden van zilver en verguld zilver?

SilverGems gebruikt voor de productie van de edelstenen sieraden uitsluitend sterling zilver. Sterling zilver is de benaming voor zilver met het eerste gehalte aan zilver. Het eerste gehalte aan zilver ( 925 / 1000 ) is een legering van 92,50 % zilver en 7,5 % koper of een ander metaal. In de collectie van SilverGems hebben we ook sieraden met een geel gouden en rose gouden plating. De basis van deze sieraden is altijd sterling zilver.

Verkoopt SilverGems alleen sieraden met echte edelstenen?

Ja, alle edelstenen in de sieraden van SilverGems zijn afkomstig van mineralen die in de aarde gevonden zijn.

De ringmaat die ik zoek zie ik er niet tussen. Kan ik deze bestellen?

Indien uw ringmaat er niet tussen staat bij de ring die u graag zou willen hebben kunt u altijd een email sturen naar info@silvergems.nl. Wij kijken nogmaals voor u in de voorraad of de ring in de gewenste maat leverbaar is. Desgewenst kunnen wij voor u de ring op maat laten maken tegen een van te voren afgesproken vergoeding. De ring kan dan niet meer retour gezonden worden.

Zijn de sieraden van SilverGems nikkelvrij?

Alle sieraden hebben een gehalte van 925 sterling zilver, bij de verguld sterling zilver sieraden is een laagje echt 14 karaat goud over sterling zilver aangebracht en zijn nikkelvrij.

Hoe blijven mijn sieraden mooi?

Wij hebben een aantal adviezen verzameld voor de verzorging van uw sieraden. Hier kunt u lezen hoe u uw sieraden mooi houdt.

Hoe meld ik mij aan voor de nieuwsbrief van SilverGems?

Om uzelf aan te melden voor de nieuwsbrief kunt u naar de home pagina gaan en rechts onder vind u de gegevens om u aan te melden voor de nieuwsbrief, of u meld zich aan via de nieuwsbrief link.